ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι το Laser Tag; 
Το Laser Tag είναι η πρωτότυπη διασκέδαση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Συνδυάζει ταχύτητα, δράση, περιπέτεια και σύγχρονη τεχνολογία. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ηλεκτρονικό «paintball», αφού χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό με αόρατη ακτίνα.
 
Είναι ασφαλές;
Η MG Laser Tag είναι η μοναδική πιστοποιημένη εταιρεία από τo International Center for Quality Certification (ICQC) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ακτίνα που χρησιμοποιούμε στα όπλα μας  είναι ακτίνα που χρησιμοποιούν τα πραγματικά όπλα και ΟΧΙ το γνωστό laser το οποίο προκαλεί ζημιά στα μάτια. Πραγματοποιείται σε κλειστό, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, γεγονός το οποίο το καθιστά ασφαλές και ιδανικό για διασκέδαση οποιαδήποτε στιγμή, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. 
 
Χρειάζεται να έχω ξαναπαίξει Laser Tag; 
Δεν χρειάζεται να έχεις παίξει ξανά. Πριν από το παιχνίδι γίνεται ένα briefing στο οποίο σου εξηγούνται τα πάντα για όσα θα ακολουθήσουν στον στίβο μάχης και πώς θα πρέπει να ανταποκριθείς, ενώ θα σου απαντηθούν όσα ερωτήματα σου προκύψουν. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, στην πίστα, θα βρίσκεται και ένας υπεύθυνος (διαιτητής) ο οποίος θα σε βοηθήσει σε περίπτωση που χρειαστείς βοήθεια.
 
Πόσο διαρκεί το παιχνίδι;
Το παιχνίδι πραγματοποιείται σε δύο σκέλη. Το πρώτο αφορά στην ενημέρωση των κανόνων και του σεναρίου (περίπου 10 λεπτά), ενώ το καθαρό παιχνίδι στο τερέν πραγματοποιείται για 30 λεπτά. Να είσαι σίγουρος ότι μόλις βγεις από την πίστα θα έχεις την αίσθηση ότι παίζεις περισσότερο από 2 ώρες.

Πόσοι παίκτες μπαίνουν στον στήβο μάχης;
Μπορούν να παίξουν από 8 άτομα συνολικά μέχρι και 20 παίκτες ανά παιχνίδι.
 
Πονάει το Laser Tag; 
Σε αντίθεση με το Paintball, το Laser Tag δεν προκαλεί πόνο.  
 
Πόσα πυρομαχικά και πόσες ζωές έχω;
Με την εκκίνηση του παιχνιδιού, το όπλο σου γεμίζει με 2.500 «σφαίρες» και 20 ζωές τις οποίες παρακολουθείς από την ειδική οθόνη που διαθέτει το όπλο. Μόλις δεχτείς χτύπημα, το κράνος σου δονείται στιγμιαία, ενώ αυτός που σε χτύπησε το καταλαβαίνει από τα λαμπάκια τα οποία ανάβουν στο κράνος σου.
 
Χρειάζομαι ειδικό ρουχισμό;
Άνετα ρούχα και κλειστού τύπου παπούτσια (αθλητικό ή μποτάκι) είναι όσα χρειάζεται να φοράς. Επιπλέον, επειδή το laser tag είναι ένα παιχνίδι δράσης, θα ιδρώσεις, οπότε είναι καλό να έχεις μαζί σου ένα κοντομάνικο μπλουζάκι για να αλλάξεις μετά το τέλος του παιχνιδιού και ένα καπέλο τύπου Jockey.
 
Υπάρχει ηλικιακό όριο;
Δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας, ενώ η μικρότερη ηλικία που μπορεί να παίξει κάποιος Laser Tag είναι τα 7 έτη. (Αυστηρά από 7 ετών και κάτω δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι).